joi, 30 mai, 2024

Un vasluian a asistat la eliminarea Barcelonei din Champions League – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Aseară, Barcelona a fost eliminată din Champions League, după ce PSG s-a impus cu scorul de 4-1. În tur, echipa spaniolă a câștigat cu scorul de 3-2. La umilința de pe terenul catalanilor a asistat și un vasluian.

Este vorba despre Ovidiu Mihai Artene, delegat arbitru asistent la partida retur din sferturile competiției. Vasluianul a făcut echipă cu Istvan Koavcs, la centru, și asistentul Vasile Marinescu.

Este a opta partidă europeană din acest sezon pentru Ovidiu Artene, considerat unul dintre cei mai valoroși arbitri asistenți FIFA.

Ovidiu Artene a intrat în arbitraj în 1996, iar trei ani mai târziu promovează în corpul arbitrilor de Liga 3. În 2007 promovează ca arbitru asistent în Liga 1. Vasluianul se află din 2013 pe lista FIFA, iar de trei ani are categoria Elite.

Vasluianul se poate lăuda cu meciuri la Cupa Mondială, Campionatul European, cu partide oficiate alături de Istvan Kovacs și Vasile Marinescu în Champions League, unde au arbitrat semifinala dintre Manchester City și Real Madrid, Europa League, dar și cu finala Conference League de anul trecut, câștigată de AS Roma, scor 1-0 cu Feyenoord Rotterdam.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img