miercuri, 28 februarie, 2024

Surpriza în politică: Toni Marius Iovu, fost polițist la Secția Husi, intră în cursa pentru primăria comunei Duda-Epureni -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Toni Marius Iovu, fost polițist la Secția Husi și pensionar al Ministerului Afacerilor Interne de aproximativ un an, a surprins comunitatea anunțându-și candidatura la funcția de primar în comuna Duda-Epureni.

După o carieră în domeniul poliției, Iovu pare să-și fi dedicat timpul liber pentru implicare în viața politică locală. Anunțul său a stârnit interesul și surpriza celor din comunitate, care îl cunosc mai ales în calitate de fost membru al forțelor de ordine.

Iovu a făcut cunoscută intenția sa printr-o postare pe rețeaua sa de socializare, unde a informat locuitorii comunei despre planurile sale de a candida la funcția de primar și despre intenția de a constitui un grup pe Facebook pentru a interacționa cu cetățenii și a-și prezenta proiectele de dezvoltare locală.

Această schimbare surprinzătoare în cariera lui Iovu sugerează o nouă direcție în viața sa și ridică întrebări privind modul în care își va folosi experiența anterioară în domeniul aplicării legii în contextul administrării locale.

Odată cu anunțul său, Iovu a subliniat determinarea și angajamentul său față de comunitatea din comuna Duda-Epureni, promițând să își folosească experiența și cunoștințele acumulate în cei 30 de ani de activitate în beneficiul locuitorilor.

Astfel, Toni Marius Iovu pare hotărât să-și aducă contribuția la dezvoltarea și modernizarea comunei, oferindu-și sprijinul și disponibilitatea pentru dialog și colaborare cu cetățenii în viitoarea sa campanie electorală.

Stimați locuitori ai comunei Duda – Epureni! Întrucât voi candida la funcția de primar al comunei dumneavoastră doresc să constitui un grup pe Facebook cu cetățenii comunei unde să-mi pot prezenta proiectul meu în ceea ce privește dezvoltarea și modernizarea comunei în viitorul apropiat, printr-un altfel de mod de a face administrare
publică decât s-a făcut până în prezent.
Grupul va purta numele comunei bineînțeles dar voi mai adăuga ceva care să-l deosebească de grupurile existente deja. Voi încerca să invit în acest grup pe toți cetățenii comunei dar îmi voi rezerva dreptul de a-i cenzura pe cei care fac derapaje. Scopul înființării acestui grup este și acela de a propune dezbateri publice pe teme și probleme locale pentru a putea înțelege mai bine cu ce vă confruntați și care sunt doleanțele dumneavoastră, astfel ca atunci când voi prelua funcția de primar să mă apuc imediat de treabă. Vreau să vă spun că sunt extrem de hotărât și serios în ceea ce mi-am propus dar fără concursul și participarea dumneavoastră efectivă , nu voi putea reuși suficient de multe rezultate! Sunt conștient că mă angajez la o treabă extrem de serioasă dar am dorința, experiența de 30 de ani
și ambiția ca împreună să reușim ceva extraordinar. Bineînțeles că voi încerca să stau personal de vorbă cu câți mai mulți cetățeni ai comunei pentru că numai așa voi înțelege mai bine cu ce trebuie să încep , cu ce probleme mă voi confrunta s.a.m.d.. Îmi cer scuze pentru acest mesaj foarte lung dar încerc să mă fac înțeles cât mai bine. Am considerat necesar constituirea unui astfel de grup pentru a nu-i plictisi pe alți oameni din lista mea de prieteni cu problemele interne ale comunei noastre. Cu credința în Dumnezeu și cu ajutorul dumneavoastră vom reuși ca în doar câțiva ani să schimbăm în bine fața acestei comune! Vă doresc toate cele bune! ” era postarea fostului politist de pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img