marți, 5 decembrie, 2023

Suspecții crimei de la Sibiu, căutați la nivel național de autorități – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Autoritățile române au dat în urmărire națională cei trei bărbați suspectați de implicare în crima omului de afaceri Adrian Kreiner. Informația a fost confirmată de site-ul oficial al Poliției Române, care a emis un mandat de arestare preventivă împotriva suspecților.

Inițial, instanța a amânat cererea de arestare preventivă în lipsă pentru data de 22 noiembrie, urmând procedurile legale de citare. Cu toate acestea, mandatul de arestare preventivă pentru omor calificat și tâlhărie calificată a fost emis de către Tribunalul Sibiu în data de 19 noiembrie.

Cei trei bărbați căutați sunt identificați drept Costinel Cosmin Zuleam (născut pe 6 mai 1992, domiciliat în Horezu Poenari, Dolj), Laurențiu Ghiță (născut pe 17 februarie 1988, domiciliat în Zaval, Dolj) și Marian Cristian Minae (născut pe 31 octombrie 1988, domiciliat în Zaval, Dolj).

Victima, omul de afaceri Adrian Kreiner, a fost găsit mort în circumstanțe suspecte, declanșând o anchetă intensivă pentru identificarea și prinderea suspecților. Autoritățile îndeamnă publicul să ofere informații relevante care ar putea ajuta în capturarea acestor indivizi și să evite orice contact direct cu aceștia, deoarece aceștia sunt considerați periculoși.

Cetățenii care dețin informații utile sunt încurajați să contacteze Poliția Română prin intermediul numărului de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție. Colaborarea cetățenilor este esențială pentru desfășurarea unei anchete eficiente și pentru aducerea celor vinovați în fața justiției.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img