miercuri, 6 decembrie, 2023

Tânăr de 18 ani, prins conducând fără permis în parcarea unui centru comercial din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de 17 noiembrie, la ora 23.03, Poliția Municipiului Vaslui a primit o sesizare telefonică de la un angajat al Poliției Locale Vaslui, care semnala prezența unui conducător auto în parcarea unui centru comercial din municipiul Vaslui, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii de la Biroul Rutier și cei de la Biroul de Ordine Publică au răspuns imediat la sesizare, identificând conducătorul vehiculului înmatriculat în județul Vaslui. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Costești.

După efectuarea verificărilor necesare, polițiștii au confirmat informațiile primite, constatând că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În consecință, s-a deschis un dosar penal, având în vedere săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere” și “încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice a unei persoane care nu deține permis de conducere”.

Această acțiune a autorităților subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a legislației rutiere pentru prevenirea riscurilor și menținerea siguranței în trafic. Tânărul se va confrunta acum cu consecințele legale ale faptelor sale, conform prevederilor legale în vigoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img