vineri, 19 aprilie, 2024

Tentativă de evadare dramatică din Spitalul Județean Vaslui: Pacient căzut în gol încercând să fugă pe fereastră – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un incident șocant a avut loc astăzi, 1 martie, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, când un pacient internat în secția de Boli Interne a încercat o evadare spectaculoasă. Bărbatul în vârstă de 64 de ani, aflat în îngrijire medicală, a decis să fugă din spital după ce a aflat că nu va fi externat conform așteptărilor sale.

Încercând să evadeze pe furiș, pacientul a legat câteva cearșafuri și a încercat să coboare pe fereastră, încercând să reproducă scene desprinse parcă din filmele de acțiune. Cu toate acestea, planul său a eșuat dramatic în momentul în care a ajuns la etajul trei al clădirii, nodurile cearșafului cedând sub greutatea sa și bărbatul s-a prăbușit în gol.

Autoritățile medicale au intervenit prompt și l-au transportat pe pacientul rănit în Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost stabilizat. Urmează ca acesta să fie supus unor investigații amănunțite pentru a evalua extinderea rănilor suferite.

Polițiștii au demarat o anchetă în legătură cu acest incident șocant, în timp ce conducerea spitalului a anunțat că se va efectua o investigație internă pentru a elucida circumstanțele care au dus la această tentativă de evadare și la accidentul care a urmat.

Incidentul de astăzi ridică serioase întrebări cu privire la siguranța și supravegherea pacienților în instituțiile medicale, subliniind necesitatea unor măsuri sporite pentru prevenirea unor astfel de evenimente tragice în viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img