joi, 30 mai, 2024

Termenul de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de ofițer specialist psiholog prin încadrare directă la Jandarmeria Vaslui a fost prelungit până pe 15 mai

Distribuie:

Publicat:

Stabilit inițial, până pe data de 7 mai, termenul de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de ofițer specialist psiholog prin încadrare directă la Jandarmeria Vaslui a fost prelungit până pe data de 15 mai 2024.
Persoanele interesate trebuie să fie absolvente de studii superioare de lungă durată sau studii universitare de licență (ciclul I Bologna), absolvite cu diplomă de licență, în specializarea psihologie sau asimilată, potrivit legii.
Candidații trebuie să dețină atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România în specialitatea „psihologie aplicată în domeniul securității naționale”.
Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să transmită cererea de înscriere (în format ,,.pdf”) pe adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriavaslui.ro, până la data de 15.05.2024, inclusiv.
Dosarul de recrutare, în volum complet și corect întocmit, se constituie exclusiv în format electronic și va fi transmis cu toate documentele scanate în format ,,pdf”, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriavaslui.ro, până la data de 21.05.2024, inclusiv.
Pe durata concursului, candidații trebuie să verifice permanent site-ul www.jandarmeriavaslui.ro secțiunea Resurse Umane/ Anunțuri.
Relații suplimentare privind organizarea și desfășurarea concursului pot fi obținute de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, Serviciul Resurse Umane, telefon 0235 / 312373, interior, 035 / 24535 de luni până vineri între orele 08.30-15.30.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img