luni, 15 aprilie, 2024

Tragedia unui licean eminent. Răzvan s-a aruncat în gol de pe acoperiș. A lăsat bilete de adio fiecărui membru al familiei

Distribuie:

Publicat:

Elevul în vârstă de 18 ani, care a decis să-și pună capăt vieții, era înscris la Colegiul Național “Mihail Kogălniceanu” din Galați și era recunoscut pentru rezultatele academice remarcabile. El a obținut o medie peste 8.50 și a fost bursier în anul precedent. De asemenea, Răzvan s-a implicat în activități de voluntariat și a obținut recent o notă foarte bună la examenul “Cambridge”.

Potrivit profesorilor, Răzvan era cunoscut pentru calitățile sale, fiind descris ca un tânăr cu bun simț, empatic, însă mai rezervat în ceea ce privește interacțiunile sociale.

Unul dintre profesorii săi de biologie a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și regretul și dorința de a fi putut face mai mult pentru a-l ajuta pe Răzvan să depășească dificultățile cu care s-a confruntat.

Vecinii au fost șocați de această tragedie și au lăudat educația și comportamentul liniștit al tânărului, care venea dintr-o familie respectată.

Tragedia a fost adusă la cunoștința autorităților când poliția a primit un apel la numărul de urgență 112 pe data de 16 octombrie 2023, în jurul orei 16:05. Apelul a indicat că o persoană se află întinsă pe aleea dintre două blocuri de pe strada Slănic din Galați, după ce a căzut de la un etaj superior al unui bloc.

Polițiștii sosiți la locul incidentului au confirmat informația și au constatat că victima era un tânăr de 18 ani, originar din Galați. El a fost transportat la spital în stare comatoasă de către un echipaj S.M.U.R.D., dar, din păcate, a decedat în cursul nopții de 16/17 octombrie 2023.

Investigațiile preliminare au relevat că tânărul a planificat acest gest tragic și s-a aruncat de pe acoperișul blocului în care locuia, după ce a scris mai multe bilete de adio adresate familiei sale.

Un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă a fost deschis, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs această tragedie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img