miercuri, 28 februarie, 2024

Tragedie în comuna vasluiană Ibănești: Corpul neînsuflețit al unei femei cu răni în zona capului a fost descoperit intr-o locuinta. Polițiștii au reținut presupusul autor

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, la ora 09:14, Poliția Municipiului Bârlad a fost alertată prin intermediul S.N.U.A.U. 112 de către o tânără în vârstă de 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, județul Vaslui. Femeia a raportat descoperirea macabră a mamei sale, în vârstă de 42 de ani, decedată în propria locuință.

Cadavrul femeii, care prezintă leziuni la nivelul capului, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în scopul efectuării autopsiei medico-legale pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

În lumina suspiciunii privind săvârșirea unei infracțiuni contra vieții, un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a preluat ancheta. În acest context, un bărbat în vârstă de 43 de ani, locuitor al aceleiași localități, proprietarul locuinței în care a fost găsit cadavrul femeii, a fost reținut de către polițiști și se află în custodia acestora, fiind programat pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Investigațiile în acest caz continuă, iar autoritățile își concentrează eforturile pentru elucidarea circumstanțelor ce au dus la decesul femeii. Comunitatea din comuna Ibănești este șocată de acest tragic eveniment și așteaptă cu nerăbdare rezultatele anchetei pentru a aduce liniștea și a restabili siguranța în zonă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img