joi, 29 februarie, 2024

Tragedie în localitatea vasluiana Stefan Cel Mare: vecinii dezvăluie – ‘Erau retrase, tineau poarta încuiată’

Distribuie:

Publicat:

Într-o zi tragică pentru comunitatea din localitatea Ștefan cel Mare, două femei în vârstă de 82 și 55 de ani, mamă și fiică, au fost descoperite fără suflare în propria lor locuință, vineri după-amiază. Descoperirea a fost făcută de către poștașul din sat, care a venit să le ducă pensiile și a găsit casa într-o tăcere înspăimântătoare.

Poștașul, îngrijorat de situație, a sunat imediat la numărul de urgență 112. Autoritățile au ajuns rapid la locul tragediei, unde au constatat decesul celor două femei. În casa în care s-a petrecut tragicul eveniment se afla și o tânără de 30 de ani, fiica uneia dintre decedate, care suferă de afecțiuni psihice.

Vecinii au dezvăluit că femeile erau cunoscute pentru problemele lor de sănătate și pentru faptul că evitau spitalul și contactul cu exteriorul. În ultima perioadă, acestea se retrăseseră și mai mult, refuzând accesul vecinilor și păstrând poarta închisă. Cu toate acestea, comunitatea locală își exprimă regretul pentru pierderea celor două femei, considerate vecine liniștite și respectate.

“Nu știm ce s-a întâmplat și cum au murit. Ele erau mai dificile și nu primeau oameni în curte. De ceva timp stăteau cu poarta incuiată și traiau cum puteau. Noi bănuim că bătrâna a murit prima, apoi fata ei de 55 de ani a făcut vreun infarct. Fata ei, Loredana, are 30 de ani, dar nu te poți baza pe ce spune ea. E bolnavă. Foc nu făceau să zici că s-au intoxicat, pentru că ieșea fum în casă și nu mai făceau foc în sobă. Bunica dormea in alta cameră și nepoata nu avea de unde să știe dacă bătrâna e vie sau nu. Cine știe cât a stat cu ele moarte în casă. Dacă nu se ducea poștașul cu pensia, stăteau acolo mult și bine. Ne pare rău, sunt vecinele noastre, erau liniștite. Fata asta a rămas singură pe lume” au spus vecinii

Cu privire la circumstanțele exacte ale decesului, există multă incertitudine. Vecinii speculează că bătrâna ar fi decedat prima, iar fiica sa de 55 de ani ar fi suferit un infarct. Cu toate acestea, autoritățile și medicii legiști vor efectua o investigație completă pentru a clarifica cauza exactă a morții.

Între timp, tânăra de 30 de ani, Loredana, a rămas singură pe lume, în urma tragicului eveniment. Comunitatea se mobilizează acum pentru a-i oferi sprijin și încurajare într-un moment atât de dificil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img