Tragedie într-o pădure din județul Vaslui: Bărbat de 58 de ani și-a pierdut viața într-un accident de muncă – FOTO

0
2122

Astăzi, vineri, 24 mai, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu șase autospeciale și echipaje specializate pentru extragerea, evaluarea și acordarea îngrijirilor medicale victimei unui accident de muncă produs în pădurea aflată la marginea localității Poiana lui Alexa, comuna Pușcași. În incident a fost implicat un tractor articulat forestier (TAF) și un bărbat de 58 de ani.

Dintre autospecialele de intervenție, doar autospeciala autoșenilată a putut înainta până la locul accidentului din cauza drumului forestier extrem de accidentat. Celelalte echipaje au parcurs pe jos peste doi kilometri, transportând manual echipamentele de intervenție.

La sosirea echipajelor, victima a fost găsită prinsă sub utilajul forestier, într-o zonă foarte accidentată. Bărbatul se afla în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator. După extragerea victimei, echipajele SMURD au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul nu a răspuns pozitiv. La ora 14:45, medicul de pe ambulanța SMURD pentru terapie intensivă mobilă a declarat decesul victimei.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui tragic accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.