Jandarmii asigură măsurile de ordine publică la spectacolul organizat cu prilejul Zilelor Culturale ale Bârladului

0
373

Duminică, 26 mai, în municipiul Bârlad are loc ”Gala Zilelor Culturale”, manifestare la care jandarmii, polițiștii, pompierii și polițiști locali vor fi prezenți pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică și pentru a preveni eventuale evenimente nedorite.
Evenimentul are loc pe scena amplasată în fața Primăriei Bârlad și a generat impunerea unor restricții de circulație, stabilite pentru a veni în sprijinul celor care vor asista la spectacol, astfel traficul rutier va fi oprit pe străzile Victoriei, 1 Decembrie și Vasile Lupu.
Tuturor participanților la acest spectacol le reamintim că sunt obligați să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice și de forțele de ordine. Este interzisă participarea în stare de ebrietate și consumul sau distribuirea de băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

De asemenea, este interzisă participarea persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, Jandarmeria Vaslui recomandă persoanelor prezente să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile forțelor de ordine, iar în cazul sesizării unor fapte antisociale să solicite sprijinul acestora în mod direct, în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.