Un nou camion rasturnat în zona Marul de Aur de pe relatia Vaslui – Crasna: Traficul rutier este complet blocat – FOTO

0
10712

UPDATE: „Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, pentru deblocarea, evacuarea, evaluarea, acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DN 24, între localitățile Secuia și Crasna. În accident a fost implicat un autocamion în care se afla doar conducătorul auto. Ansamblul era format din capul tractor și două containere remorcate.
La sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto era ușor blocat și necesita îngrijiri medicale, camionul fiind răsturnat pe carosabil. Timp de circa 30 de minute, circulația a fost oprită pe ambele sensuri de mers. Șoferul în vârstă de 63 ani a primit îngrijiri medicale în ambulanță, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victima fiind diagnosticată (preliminar) cu policontuzii în urma producerii unui accident rutier.
Pompierii militari au asigurat măsuri PSI și au curățat carosabilul.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.” declara cei de la ISU VASLUI

Un eveniment rutier deosebit de grav care a avut loc in urma cu putin timp, traficul este acum complet blocat în zona Marul de Aur, pe tronsonul Drumului Național 24, care leagă municipiul Vaslui de nodul rutier Crasna. Incidentul a implicat un cap tractor ce transporta două remorci pline cu deseuri, iar consecințele sunt deosebit de serioase.

Camionul masiv s-a răsturnat pe carosabil, iar remorcile s-au desprins, lăsând un haos complet pe DN24. Șoferul autocamionului a fost preluat de echipajele medicale care au ajuns la fața locului și este în prezent sub îngrijirea acestora.

Autoritățile au reușit să restricționeze accesul pe DN24 pentru a evita alte incidente sau pericole pentru cei aflați în trafic. De asemenea, au fost demarate operațiuni pentru a evacua resturile și a elibera carosabilul pentru a permite reluarea traficului.

Momentan, nu sunt cunoscute detalii cu privire la cauza exactă a accidentului sau la natura exactă a deseurilor transportate de camion. Se așteaptă informații suplimentare de la autorități cu privire la acest incident și eventualele consecințe asupra mediului înconjurător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.