luni, 15 aprilie, 2024

Un tânăr și-a înjunghiat partenerul cunoscut printr-o aplicație de dating, în București. Ce l-a enervat

Distribuie:

Publicat:

Într-o zi de luni, la prânz, în Sectorul 6, un bloc de locuințe a devenit scena unui incident șocant. Cazul este investigat de autorități, fiind preluat de Serviciul Omoruri, după ce inițial a fost gestionat de polițiștii de la Secția 22.

Se pare că agresorul, un tânăr în vârstă de 19 ani, și victima, un bărbat de 47 de ani, s-au cunoscut printr-o aplicație de dating online. După câteva întâlniri, situația a luat o întorsătură teribilă duminică seara. Tânărul a aflat că victima dorea să continue căutarea de parteneri și l-a jignit, ceea ce l-a determinat să-și piardă cumpătul.

Acesta a așteptat momentul în care victima a adormit și a comis un atac asupra acesteia, înjunghiindu-l. Victima a reușit să sune la serviciul de urgență 112 imediat după incident, iar poliția și echipajul de ambulanță au intervenit prompt. Rănitul a fost transportat la spital și se află în stare gravă.

Tânărul agresor a fost găsit de polițiști în apropierea blocului și a recunoscut fapta. Azi, el urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img