joi, 30 mai, 2024

VAMA ALBITA: Costul unui permis de ședere fals – 1.300 de euro și un dosar penal – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de ședere fals.

În data de 7 mai a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 25 de ani, pasager într-un autocar cu destinația Polonia.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de documentul de identitate și un permis de ședere cu însemnele autorităţilor din Polonia.

“Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de ședere, colegii noştri au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.” declara cei de la politia de frontiera

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat documentul în cauză în anul 2023, prin intermediul unui angajat al firmei la care lucra, în Polonia, contra sumei de 1.300 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img