luni, 15 aprilie, 2024

Vama Albita: Depistat la controlul de frontieră, fără drept de circulaţie

Distribuie:

Publicat:

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 23 de ani, care conducea un autoturism, înmatriculat în Germania.

“La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control pentru autoturism, colegii noştri au constatat că acesta are atribuite numere de înmatriculare provizorii, cu valabilitate limitată şi cu drept de circulație doar pe teritoriul Germaniei.” declara cei de la politia de frontiera

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România cu autoturismul în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img