Vasluian acuzat de furt si inselaciune. Fata de acesta a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar

0
58

Politistii vasluieni l-au retinut pe Z.Sorin, in varsta de 41 ani, din municipiul Vaslui, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunilor de furt si inselaciune.

In urma investigatiilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca Z.Sorin a sustras, in luna septembrie 2014, din incinta unei sali de sport un rucsac ce continea un telefon mobil, obiecte de imbracaminte si incaltaminte si cheile unui autoturism. De asemenea, barbatul este banuit si de faptul ca in luna octombrie 2014 a contactat telefonic un barbat caruia i-a relatat o situatie mincinoasa cu privire la faptul ca are un copil bolnav, iar acesta necesita o interventie chirugicala la o unitate medicala din municipiul Iasi. Z.Sorin  a solicitat si a primit 200 lei, suma pe care a cheltuit-o in scop personal.

„Z.Sorin este cercetat de politistii Biroului de Investigatii Criminale si pentru comiterea a doua infractiuni de furt in luna august 2014 (a sustras doua biciclete). Barbatul este cunoscut cu antecedente penale, pentru comiterea de infractiuni de furt si inselaciune.”a declarat Mihaela straub,purtator de cuvant al IPJ VASLUI
   
Pe numele lui Z.Sorin, politistii au emis ordonanta de retinere pentru 24 ore, fiind prezentat ulterior la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui. Fata de acesta a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.