joi, 30 mai, 2024

Vasluianca Teodora Ghiorgi, Campioană Națională la Olimpiada de Pregătire Sportivă Teoretică! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Între 7 și 11 Mai, Iașiul a găzduit Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică, un eveniment de amploare ce a reunit 160 de participanți pasionați de domeniul sportiv.

🎖️ În cadrul acestui prestigios concurs, Liceul cu Program Sportiv Vaslui a strălucit din nou, fiind distins cu prestigiosul Certificat de excelență “SUMMA SCHOLA CUM LAUDE” din partea Comisiei Centrale a Olimpiadei. Acest meritos recunoașteri vine ca urmare a rezultatelor deosebite obținute în anii anteriori, demonstrând încă o dată calitatea și dedicarea echipei.

🥇 Printre laureații care au adus onoare județului Vaslui, se remarcă Teodora Ghiorgi, o elevă pasionată de handbal din clasa a IX-a, ce a impresionat prin performanțele sale remarcabile. La etapa națională a Olimpiadei de Pregătire Sportivă Teoretică, Teodora a obținut locul I, cu nota maximă, 10, sub îndrumarea atentă a profesorului coordonator, Ramona Popa.

Aceste rezultate excepționale nu doar că ne mândresc, ci confirmă și angajamentul nostru ferm pentru excelență în pregătirea sportivă teoretică. Felicitări echipei de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui pentru această performanță remarcabilă!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img