sâmbătă, 25 mai, 2024

Vasluianul care și-a incendiat locuința, arestat preventiv: Consum de alcool și conflict spontan în spatele gestului extrem

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din comuna Tutova, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 27 de ani, din comuna Tutova, care ar fi provocat distrugeri la  locuința părinților săi, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad au stabilit că, în data de 6 martie 2024, la ora 23:40, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi incendiat locuința deținută de părinții săi, în vârstă de 46 și 52 de ani.

La data de 7 martie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a arestării preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img