joi, 29 februarie, 2024

Viceprimarul Lucian Braniște se simte motivat de aprobarea bugetului municipiului Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În cadrul ședinței de Consiliu Local al Municipiului Vaslui din data de 08 februarie 2024, bugetul UAT Vaslui pentru anul în curs, în valoare de aproximativ 500 de milioane de lei, a fost aprobat în unanimitate de către consilieri. Această decizie a fost salutată cu bucurie și motivare de către viceprimarul municipiului Vaslui, Lucian Braniște.

În calitatea sa de consilier local și președinte de ședință, Braniște a fost martor la un moment semnificativ, când toți consilierii locali au susținut proiectul de buget propus de către Primăria Municipiului Vaslui și aparatul său de specialitate. El a subliniat importanța acestui document anual pentru funcționarea comunității, inclusiv pentru investiții noi sau în curs.

Braniște a evidențiat și faptul că în procesul de elaborare a bugetului au fost luate în considerare propunerile venite de la cetățeni, firme sau alte societăți, evidențiind astfel o abordare participativă și transparentă în luarea deciziilor.

În urma acestei aprobări, viceprimarul a subliniat necesitatea de a se asigura că bugetul este implementat eficient pentru beneficiul comunității. Totodată, el a îndemnat cetățenii să se informeze și să fie implicați în procesul decizional, menționând că datele referitoare la buget sunt disponibile pe site-ul primăriei, promovând astfel transparența și accesibilitatea informațiilor.

Astfel, Lucian Braniște se simte motivat de susținerea și maturitatea de care au dat dovadă colegii săi consilieri, iar acum se concentrează pe coordonarea eficientă a implementării acestui buget în beneficiul întregii comunități din municipiul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img