Autocamion rasturnat in localitatea vasluiana Sapte Case din judetul Vaslui pe DN 24 – FOTO

0
266

Un accident rutier grav a avut loc astăzi pe Drumul Național 24 în zona localității vasluiene SapteCase, județul Vaslui. Un autocamion încărcat cu pământ s-a răsturnat, blocând traficul rutier pe un sens și generând intervenția promptă a echipajelor de intervenție.

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Vaslui 1, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și zece militari. Din primele informații, se pare că accidentul a avut drept consecință o singură victimă, care se afla în afara vehiculului și nu era încarcerată.

Conducătorul auto, găsit conștient, a fost autoevacuat din vehicul, prezentând un mic traumatism în zona facială. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor la fața locului, iar ulterior, bărbatul a refuzat transportul la o unitate medicală.

După evaluarea situației, pompierii au constatat că o mică parte din încărcătura autocamionului, compusă din pământ, a rămas pe șosea, iar pe DN24 s-au scurs lichide combustibile. Echipajele de intervenție au acționat rapid pentru a gestiona situația, asigurând măsuri PSI specifice, îndepărtând pământul de pe șosea și curățând și spălând carosabilul.

Traficul rutier a fost blocat pe un sens al drumului, iar autoritățile recomandă șoferilor să fie atenți la indicațiile poliției rutiere și să caute rute alternative până la restabilirea completă a circulației. În prezent, cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.