Camille Gottlieb este copia fidela a lui Grace Kelly

0
36

Camille Gottlieb este copia fidelă a lui Grace Kelly. Fiica prinţesei Stephanie de Monaco, în vârstă de 21 de ani, a moștenit frumusețea celebrei sale bunici, actrița Grace Kelly.

Camille Gottlieb este rezultatul poveştii de dragoste dintre prințesa Stephanie de Monaco şi bodyguardul Jean Raymond Gottlieb. Relaţia lor nu a fost una de durată şi astfel nu au ajuns să se căsătorească.

Camille nu a cunoscut-o pe celebra sa bunică, Grace Kelly, însă a moștenit frumusețea răpitoare a acesteia. Exact ca şi Grace Kelly, tânăra are părul blond, ochi albaștri, buze cărnoase și un chip de păpușă.

Camille Gottlieb este copia fidelă a lui Grace Kelly

Despre Camille se spune că a moștenit și temperamentul lui Grace Kelly, care a murit la vârsta de 52 de ani, în urma unui accident de mașină.

„Sunt cea mai indisciplinată. Sunt temperamentală și mă enervez foarte repede, chiar și din nimicuri”, spunea camille într-un interviu.

Camille are doi frați mai mari, Louis Robert și pauline, copii pe care Stephanie de Monaco îi are din relația cu Daniel Ducruet.

Camille a stat mereu departe de scena publică. Este însă foarte activă în mediul online. Este pasionată de modă, de călătorii și de fotografie. A studiat Științele comunicării la Nişa și este implicată în activități caritabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.