miercuri, 15 mai, 2024

Secretul vasluianului care a caștigat la Loto. Ce-a făcut o seară înainte de a juca

Distribuie:

Publicat:

Norocul l-a căutat după ce 26 de ani a jucat constant. Biletul care i-a schimbat viaţă l-a costat în jur de 150 de lei iar banii obţinuţi vot fi reinvestiţi.

Daniel Andrei are 44 de ani, este căsătorit şi are 2 copii. Are un restaurant cu terasă şi mai multe spaţii comerciale în Bârlad. În anul 2012, a candidat la primărie şi, tot în acelaşi an, a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce s-a împuşcat accidental cu un pistol cu bile.

Niciodată nu a renunţat la marea să pasiune, jocul la LOTO, care a devenit pentru el o obsesie. De multă vreme visează scheme de joc şi citeşte manuale vechi de loterie. Daniel Andrei, câştigător 6/49: Joc de 26 de ani, cu speranţa că o să reuşesc cândva să prind cele 6 numere, am o schemă de joc pe care am jucat-o şi am ales din schemă cele 8 numere jucate.

Reporter:
Reprezintă ceva aceste numere?

Daniel Andrei, câştigător 6/49: Nu, nu, e noroc, inspiraţie, perseverenţă, mai multe la un loc, e greu, nu e simplu.

Daniel a câştigat diverse sume de-a lungul anilor, dar nu cât să îi schimbe viaţă. Cu o seară înainte să depună biletul norocos la agenţie, a schimbat cele 8 numere stabilite iniţial. S-a dovedit inspirat pentru că din acel moment a fost mai bogat cu 2,6 milioane de euro. A primit vestea de la televizor şi a încremenit de emoţie.
Daniel Andrei, câştigător 6/49: Jucăm cu speranţa că o să câştig, dar nu credeam că voi câştigă aşa uşor, am primit telefoane de felicitări, mesaje.

Reporter: Vei mai juca?
Daniel Andrei, câştigător 6/49: Da. Cei din familie nu l-au crezut până nu le-a dovedit.

Alexandru Andrei, fiul lui Daniel: M-a sunat emoţionat: tată, am câştigat cele 6 numere. Nu l-am crezut până nu am văzut biletul.
Reporter: Te aştepţi să primeşti şi tu ceva ?
Alexandru Andrei, fiul lui Daniel: De ce nu, sunt băiatul lui.

Reporter: Tu joci la loto?
Alexandru Andrei
, fiul lui Daniel: Nu.
Reporter: Eşti tentat acum?
Alexandru Andrei, fiul lui Daniel: Nu. Nu am inspiraţia necesară, încât să gândesc atât de bine cele 6 numere. Cei de la agenţia unde s-a câştigat premiul cel mare înghit în sec şi îşi fac şi ei planuri. Jucătoare: “Cu 5 urmează. Am câştigat cu 3, cu 4, acum urmează 5.” Jucător: „Să fie sănătos, să vadă ce face cu banii, să nu îi cheltuie aiurea.” Daniel vrea să investească o parte din câştig în restaurantul sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img