sâmbătă, 24 februarie, 2024

Curtea de Apel București respinge cererea de suspendare a deciziei ASF: Euroins își pierde licența de funcționare

Distribuie:

Publicat:

Curtea de Apel București a respins joi, 27 aprilie, cererea de suspendare a deciziei ASF de revocare a licenței de funcționare a Euroins România. Euroins Insurance Group (EIG) a cerut în instanță suspendarea şi anulare a deciziei Autorităţii de Supraveghere din 17 martie 2023 de revocare a licenţei de funcţionare a Euroins România.

  • Solutia pe scurt: Respinge cererea de suspendare ca neîntemeiată. Cu recurs în 5 zile de la comunicare, calea de atac urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată la data de 27.04.2023 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

“Prin revocarea licenţei Euroins România, ASF a desfiinţat un ecosistem economic care a menţinut mii de locuri de muncă în toată ţara, direct şi indirect, şi a păgubit bugetul de stat de sute de milioane de lei reprezentând venituri din impozite, contribuţii la asigurările sociale şi alte taxe şi comisioane. Euroins Insurance Group face demersuri astfel încât ASF să revoce această decizie, în condiţiile în care aceasta a afectat o companie deţinută şi susţinută de un grup financiar puternic, BERD, şi cu o poziţie financiară solidă, cu toate taxele datorate plătite la timp”, spuneau recent reprezentanţii companiei Euroins.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img