Prefectului judetului Vaslui a mers si a discutat cu cetatenii din comuna Perieni – FOTO

Publicat:

” La solicitarea unui numeros grup de cetățeni, în calitate de prefect al județului Vaslui, m-am deplasat astăzi în comuna Perieni. Aproximativ 50 de familii reclamă că le-au expirat contractele de concesiune încheiate cu Primăria Perieni pentru suprafețele de teren pe care și-au construit casele în urmă cu 25 de ani. Oamenii sunt nemulțumiți din cauza prețului solicitat de primărie, de 12 euro/ mp, în cazul în care nu mai încheie alte contracte de concesiune și decid să cumpere terenul pentru a deveni proprietari. Reprezentanții Primăriei Perieni susțin că acest preț a reieșit în urma unei evaluări făcute de un evaluator autorizat. În urma discuțiilor purtate cu cetățenii am stabilit că Instituția Prefectului Vaslui va analiza sotuația și va face o verificare în ce privește corectitudinea evaluării terenurilor respective.
Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu trebuie să asigur o comunicare eficientă între cetățeni și autorități, dar și între autorități și instituțiile statului. Instituția Prefectului este mereu implicată în găsitea unor soluții legale pentru a rezolva problemele care apar în comunitățile locale.
Întotdeauna este necesară o mediere eficientă între cetățeni și autorități în cazul în care apar conflicte sau diferențe de opinii. Oamenii trebuie să fie bine informați cu privire la deciziile luate la nivel local.” este mesajului prefectului Daniel Onofrei de pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img