Recep Tayyip Erdogan – apariție șocantă la întâlnirea cu Vladimir Putin

0
230
Russian President Vladimir Putin meets with Turkish President Recep Tayyip Erdogan on the sidelines of the Shanghai Cooperation Organisation (SCO) leaders' summit in Samarkand on September 16, 2022. (Photo by Alexandr Demyanchuk / SPUTNIK / AFP)

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a apărut într-o stare neobișnuită la întâlnirea cu președintele rus, Vladimir Putin, desfășurată la Moscova. În timpul discuțiilor, Erdogan părea să aibă dificultăți în a se deplasa și a necesitat ajutor pentru a ajunge la locul său.

Întâlnirea dintre cei doi lideri a avut loc în contextul tensiunilor dintre Turcia și Rusia în ceea ce privește conflictele din Siria și Libia, dar și în contextul tensiunilor din zona Mării Negre și din regiunea Caucazului.

Erdogan și Putin au discutat despre problemele economice și de securitate și au convenit să întărească relațiile dintre cele două țări. În plus, cei doi lideri au discutat și despre situația din Siria, unde Turcia sprijină forțele opoziției, iar Rusia susține regimul președintelui sirian, Bashar al-Assad.

În ciuda stării sale neobișnuite, Erdogan a afirmat că este gata să colaboreze cu Putin pentru a găsi o soluție la conflictele din zonă și a îmbunătăți relațiile dintre cele două țări.

Această apariție a stârnit multe comentarii și speculații cu privire la sănătatea președintelui turc. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al președintelui a afirmat că starea lui Erdogan este bună și că nu există motive de îngrijorare.

Între timp, videoclipul cu apariția șocantă a lui Erdogan a devenit viral pe rețelele de socializare, atrăgând atenția internațională și declanșând numeroase dezbater

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.