sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Doi tineri din municipiul Vaslui, victime ale unui atac violent în fața unei farmacii – Bărbatul agresor a fost arestat pentru 30 de zile

Distribuie:

Publicat:

– Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Vaslui au intervenit într-un caz de agresiune brutală, în care doi tineri din Vaslui au fost victime, în data de 14 septembrie 2023, în apropierea unei farmacii de pe strada Mihail Kogălniceanu. Un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui, a fost reținut de autorități și este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform anchetei desfășurate de către polițiști, incidentul a avut loc în jurul orei 22:00, când starea de ebrietate și tensiunile spontane au escaladat într-o agresiune fizică asupra a doi tineri, amândoi în vârstă de 20 de ani și rezidenți ai orașului Vaslui. Agresorul, bănuitul în cauză, i-ar fi atacat pe cei doi tineri, folosindu-și pumnii și picioarele, perturbând astfel ordinea și liniștea publică.

Unul dintre tineri a suferit leziuni traumatice care au necesitat îngrijiri medicale timp de 1-2 zile pentru recuperare.

În continuarea investigațiilor, la data de 15 septembrie 2023, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au reținut bărbatul pentru o perioadă de 24 de ore, conform probatoriului adunat. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui în data de 16 septembrie 2023, la recomandarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest caz continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu scopul de a stabili și proba activitatea infracțională a bărbatului și de a dispune măsurile legale corespunzătoare în consecință. Autoritățile își propun să aducă responsabilul la răspundere în fața legii pentru faptele comise și să asigure siguranța și liniștea publică în municipiul Vaslui.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img