Două eleve din Vaslui aduc premii speciale acasă de la Olimpiada interdisciplinară „Cultură și spiritualitate românească” – liceu – FOTO

0
101

La etapa națională a Olimpiadei interdisciplinare „Cultură și spiritualitate românească” – liceu, desfășurată în perioada 03-07 mai 2023 la Oradea, echipa județului Vaslui, însoțită de doamna profesor Stoica Camelia, s-a distins prin premiile obținute.

În cadrul acestei competiții adresate elevilor capabili de performanță, creativi, cu un orizont cultural extins, și cu obiectivul de a promova interdisciplinaritatea în literatura de inspirație sacră, două eleve din Vaslui au câștigat premii speciale.

Maria Miruna Scutelnicu, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, și Lavinia-Teodora Flocea, elevă în clasa a IX-a la același liceu, îndrumate de profesorii Popa Irina, Racoviță Florin Mihai și Munteanu Laura Mihaela, respectiv, au fost recompensate cu premiul special pentru abilitățile și talentul lor literar.

Performanțele lor remarcabile, precum și cele ale celorlalți elevi, sunt o dovadă a faptului că educația este unul dintre cele mai importante instrumente pentru dezvoltarea personală și profesională. Felicitări tuturor elevelor și profesorilor care au contribuit la acest succes și care au demonstrat, încă o dată, că tinerii din România au un potențial imens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.