joi, 30 mai, 2024

Incident tragic ieri in localitatea vasluiana Manjești: Bărbat în vârstă de 64 de ani prins sub un zid de beton

Distribuie:

Publicat:

În cursul după-amiezii zilei de luni, 22 aprilie, comunitatea din Manjești a fost zguduită de un incident tragic în care un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost prins sub un zid de beton. Apelul disperat a fost făcut de către fiul său, declanșând o reacție rapidă și coordonată a echipelor de intervenție medicală.

Solicitarea de ajutor a ajuns la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) C2, iar o ambulanță echipată cu un medic a fost trimisă în regiune. În momentul sosirii, bărbatul afectat se afla într-o stare conștientă, dar prezenta diverse traumatisme ca urmare a incidentului. Echipa medicală a acționat prompt, evaluând rapid starea pacientului și aplicând măsurile necesare pentru stabilizarea acestuia.

Cu toate acestea, în timpul transferului către Spitalul Județean Vaslui, situația s-a complicat dramatic. Bărbatul a suferit un stop cardiorespirator, necesitând imediat inițierea manevrelor de resuscitare cardiopulmonară. Eforturile intense ale personalului medical au continuat pe parcursul întregului drum către Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Vaslui.

La sosirea la destinație, pacientul a fost predat în stare critică echipei de la UPU. Îngrijirile medicale specializate au fost imediat inițiate pentru a-i acorda pacientului cea mai bună șansă de supraviețuire în fața acestei situații grave.

Evenimentul tragic de la Manjești a subliniat importanța intervenției rapide și coordonate în situațiile de urgență. Echipajele de intervenție medicală și personalul spitalicesc au demonstrat profesionalism și devotament în fața unei situații deosebit de dificile, luptând pentru viața pacientului cu toate resursele disponibile. Comunitatea din Manjești se unește în gânduri și rugăciuni pentru recuperarea rapidă a bărbatului și sprijină familia în aceste momente dificile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img