duminică, 19 mai, 2024

Trei zodii care nu cred in iubire

Distribuie:

Publicat:

tunci cand vine vorba despre dragoste, multi se gandesc la frumusetea acestui sentiment. E minunat sa iubesti si sa fii iubit, insa nu toate persoanele se pot bucura de un astfel de sentinent. Desi, cel putin teoretic, exista un echilibru in societate intre cele doua tabere si fiecare om ar trebui sa isi gaseasca o pereche potrivita, multi nu reusesc sa faca asta niciodata si continua sa caute la nesfarsit ori sa faca din asta o suferinta permanenta, scrie divahair.ro. Multi dintre cei care nu reusesc sa isi gaseasca partener renunta la cautari, pierzandu-si cu desavarsire increderea in iubire si in relatii.

Iata 3 dintre nativii zodiacului care nu cred in iubire!

Fecioara
In afara faptului ca nu crede ca exista dragostea si iubirea adevarata, nativii nascuti in zodia Fecioara sunt inzestrati cu un spirit critic ce ii va indeparta pe cei din jur. Dorinta permanenta de a atinge perfectiunea domina orice posibil sentiment pe care l-ar putea simti. Nu este usor sa te apropii de nativii zodiei, avand in vedere ca la inceput dau senzatia de rigiditate si seriozitate. Sentimentele de iuire si simptie nu fac parte din peisajul profesional al celor nascuti in zodia Fecioara. Toanele pe care le au ii deruteaza complet pe cei care stau in preajma lor. Daca acum par multumiti si totul este in regula, peste zece minute incep reprosurile si plangerile.

Scorpion
Are foarte mari probleme cu relationarea cu cei din jur si se considera perfecta. Aerele sale de superioritate o izoleaza complet de cei din jur, dar asta nu o deranjeaza. Nu este o zodie empatica, cu toate ca are pretentia ca cei din jur sa o inteleaga intotdeauna. Nu stie sa piarda si se gandeste intotdeauna la razbunare. Nu crede in sentimente adevarate sau in iubire, ceea ce o determina sa fie nemiloasa si izolata.

Capricorn
Nativii nascuti in zodia Capricorn nu vor simti niciodata iubirea adevarata, nu pentru ca nu vor, ci pentru ca nu cred ca ar exista. Ei sunt mult prea rationali pentru a se implica in ceva in care nu cred si care nu se poate explica. Desi nu este un om rau, Capricornul este incapabil sa faca bine. Are atat de multa ambitie si dorinta de succes incat uita ca are un suflet pe care trebuie sa il hraneasca uneori. Motivul pentru care prietenii ii raman aproape este pentru ca il plac cu adevarat, nu pentru ca acesta ar face ceva pentru ei. Daca esti cazut la pamant si ai vreo problema, trebuie sa stii ca nu te poti baza pe Capricorn deoarece el se va gandi cum sa isi termine proiectul la care lucreaza de doua saptamani, si nu cum sa te ajute. In cazul in care va intalni pe cineva care il va face sa aiba fluturi in stomac, se va gandi ca probabil a mancat ceva ce nu i-a placut, refuzand categoric sa creada ca a intalnit dragostea.
Este de preferat sa eviti acesti nativi daca iti doresti sa intalnesti dragostea adevarata si sa ai sentimente frumoase pentru cineva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img