Un barbat a fost retinut de politistii din Murgeni

0
178

Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, au reținut un bărbat, în vârstă 29 de ani, din comuna Mălușteni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din comuna Mălușteni, bănuit că, împreună cu un alt bărbat, ar fi agresat doi frați din comuna Mălușteni, în zona locuinței lor din aceeași localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Murgeni au stabilit că, la data de 6 august 2023, ora 22.30, pe fondul unui conflict spontan, bărbații cercetați ar fi agresat doi frați, în vârstă de 46 și 47 de ani, lovindu-i cu pumnii și picioarele.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, persoanele vătămate au suferit leziuni ce necesită 50-55, respectiv 28-30 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 14 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au luat față de bărbatul de 29 de ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Un alt prezumtiv autor, bărbat de 39 de ani, din Mălușteni, este cercetat în stare de libertate.

Ulterior, la data de 15 septembrie 2023, bărbatul reținut a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanța  luând față de acesta măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor participante la agresiune și dispunerea măsurilor legale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.