miercuri, 27 septembrie, 2023

Tragedie în Pădurea Chițoc din judetul Vaslui: Bărbat de 32 de ani găsit decedat după un accident cu drujba – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În noaptea trecută, în intervalul de timp dintre vineri spre sâmbătă, 16 septembrie, a avut loc o tragică intervenție a Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui în zona localității Chițoc. Autoritățile au fost alertate cu privire la un incident nefericit în pădurea din apropiere, unde un bărbat în vârstă de 32 de ani fusese găsit inconștient.

Două echipaje medicale de urgență au fost rapid trimise la locul incidentului, dar accesul dificil prin pădure a pus la grea încercare intervenția. Cu regret, una dintre ambulanțe a suferit avarii semnificative pe drumul accidentat către victima rănită.

Cu toate eforturile depuse pentru a-l salva pe bărbat, acesta a fost găsit decedat la scurt timp după sosirea echipajelor de urgență. Se pare că decesul survenise cu câteva ore înainte de descoperirea sa.

Potrivit primelor cercetări, bărbatul prezenta mărci traumatice grave, care se pare că au fost provocate de un copac căzut peste el în timp ce încerca să-l taie cu o drujbă. Circumstanțele exacte ale incidentului sunt în curs de investigație de către autoritățile de poliție, care vor căuta să elucideze toate detaliile acestui tragic accident.

În acest moment, familia bărbatului îndoliat și comunitatea locală sunt profund afectate de pierderea sa neașteptată, iar autoritățile oferă sprijin și condoleanțe în aceste momente dificile. Tragedia din Chițoc servește ca un trist memento cu privire la importanța prioritizării siguranței în activitățile desfășurate în mediul natural, cu speranța că astfel de evenimente tragice pot fi prevenite în viitor

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img