vineri, 1 decembrie, 2023

VASLUI – Capitala Tineretului din România 2025!

Distribuie:

Publicat:

Vaslui își adjudecă titlul de Capitală a Tineretului din România pentru anul 2025, sub egida mișcării #întinerEȘTI, inițiată de tineri dedicati, cu o perspectivă pe termen lung. Această distincție reprezintă o recunoaștere a eforturilor constante de a sincroniza și trata sub aceeași umbrelă interesele diverse ale mai multor categorii sociale din oraș.

Programul de capitală se va axa pe temele fundamentale ale inițiativei ACCED: A – antreprenorial, C – cultură, C – civico-politic, E – ecologie, D – digitalizare. Prin această abordare holistică, Vaslui urmărește să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea tinerilor în toate aspectele vieții lor.

Marea realizare a tinerilor din Vaslui este, de asemenea, o sursă de inspirație pentru alte comunități, inclusiv pentru Slobozia, oraș finalist pentru titlul de Capitală a Tineretului din România 2025. Le adresăm sincere felicitări pentru munca depusă și pentru angajamentul lor ferm de a amplifica vocea tinerilor și de a-i plasa în centrul atenției în orașele lor.

Este un moment de mândrie și bucurie pentru comunitatea din Vaslui, iar acest titlu de Capitală a Tineretului nu face decât să confirme potențialul și energia pozitivă pe care tinerii o aduc în dezvoltarea orașului lor. Felicitări, Vaslui – un exemplu viu al puterii tinerilor în transformarea comunităților! 🤩👏 #CapitalaTineretuluidinRomânia2025

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img