sâmbătă, 19 octombrie, 2024

ISU Vaslui primește întăriri: doi noi sublocotenenți se alătură echipei! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui anunță cu mândrie și entuziasm primirea a doi noi colegi care au absolvit recent Academia de Poliție. Sublocotenent Florina Boroica și sublocotenent Paul Lupu au trecut cu succes de porțile Academiei de Poliție, pregătiți să își aplice cunoștințele și abilitățile dobândite în anii de studii intense și dedicate.

Conducerea Inspectoratului le transmite un călduros „Bun venit!” și îi asigură de sprijinul necondiționat în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. „Suntem mândri să îi avem alături și le urăm mult succes în cariera militară,” a declarat reprezentantul ISU Vaslui. „Dedicația și munca lor ne asigură că vor fi un plus de valoare echipei noastre.”

Sublocotenent Florina Boroica și sublocotenent Paul Lupu au demonstrat excelență și devotament pe parcursul anilor de studii, iar acum sunt gata să contribuie la misiunea ISU Vaslui de a proteja și salva vieți. Echipa ISU Vaslui se extinde cu membri valoroși, iar sprijinul comunității este esențial pentru succesul lor continuu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img