marți, 22 octombrie, 2024

Mesajul Transmis de Ing. Ovidiu Mugurel LAICU, Director General Regional al DRDP Iași, cu Ocazia Zilei Drumarului – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Cu prilejul Zilei Drumarului, celebrată pe 5 august, ing. Ovidiu Mugurel LAICU, Director General Regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, transmite un mesaj de recunoștință și apreciere pentru toți drumarii români.

Tradiție și Devotament „Începând cu anul 1862, când Domnitorul Alexandru Ioan Cuza a semnat „Regulamentul pentru organizarea corpului de ingineri civili”, drumarii români au devenit oficial o breaslă care a căutat și de cele mai multe ori a găsit soluții pentru rezolvarea multiplelor probleme legate de nevoia omului de a se deplasa în condiții de siguranță și confort, în locuri și zone variate,” afirmă directorul general regional al DRDP Iași. „Viața de zi cu zi a drumarilor este presărată cu provocări, dar și cu multe satisfacții profesionale.”

Inovație și Responsabilitate Construcțiile realizate de la zero sau reparațiile capitale, inclusiv utilizarea unor tehnologii noi, demonstrează priceperea și seriozitatea cu care drumarii români, în mod special cei din cadrul DRDP Iași, privesc viitorul infrastructurii rutiere. Proiectele de modernizare și reabilitare a drumurilor naționale, construirea variantelor ocolitoare, a podurilor, pasajelor și viaductelor, alături de noile proiecte de autostrăzi, îmbunătățesc conexiunile rutiere dintre Moldova și celelalte regiuni ale țării, facilitând racordarea Moldovei la fluxurile europene și internaționale de mărfuri și persoane.

Efort și Dedicație „De multe ori se vorbește critic despre munca drumarilor, fără a se ține cont că ei sunt prezenți la datorie indiferent de frig, ninsoare, ploaie sau caniculă. Drumarii răspund prezent indiferent de ora la care sunt chemați și nu așteaptă laude sau premii pentru asta,” subliniază ing. Ovidiu Mugurel LAICU. „Sunt conștient că drumurile trebuie permanent întreținute și deschise circulației, acestea fiind o componentă vitală pentru viața socială și economică a României. Toți așteaptă de la constructorii de drumuri soluții, indiferent de costuri și sacrificii.”

Respect și Recunoaștere „Astăzi este o zi importantă pentru mine, la fel cum este pentru toți cei care știu ce înseamnă să fii drumar. 5 August este o zi specială pentru noi, toți cei care muncim pentru a avea o infrastructură modernă. Ca Director General Regional al DRDP Iași, cea mai mare regională din componența CNAIR SA, îmi doresc să facem tot ce putem pentru ca această breaslă să se bucure de respectul pe care îl merită în cadrul societății românești. La mulți ani, Drumari!”

Cu această ocazie, ing. Ovidiu Mugurel LAICU adresează cele mai calde urări tuturor drumarilor, reafirmând angajamentul său și al echipei DRDP Iași de a continua munca dedicată dezvoltării infrastructurii rutiere din România.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img