marți, 22 octombrie, 2024

Eveniment special organizat de Primăria Huși pentru „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”

Distribuie:

Publicat:

Primăria Municipiului Huși, în colaborare cu Consiliul Local Municipal, anunță organizarea unui eveniment deosebit dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, pe data de 1 octombrie 2024, la Cinematograful Dacia din Huși.

Evenimentul, care va începe la ora 17:00, se dorește a fi un prilej de recunoaștere și apreciere pentru contribuțiile valoroase ale seniorilor în viața comunității.

În cadrul programului artistic, publicul va avea ocazia să se bucure de reprezentații susținute de Ansamblul Folcloric „Trandafir de la Moldova”, care va aduce în fața spectatorilor un spectacol tradițional românesc de înaltă calitate. De asemenea, Ioana Stoleru, cunoscută interpretă de muzică populară, va încânta audiența cu melodii autentice din folclorul românesc.

Organizatorii invită toți cetățenii, indiferent de vârstă, să participe la această manifestare culturală, oferind astfel sprijin și respect persoanelor vârstnice din comunitate.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, marcată anual pe 1 octombrie, este o ocazie importantă de a celebra contribuțiile și rolul seniorilor în societate, promovând totodată solidaritatea între generații.

Intrarea este liberă, iar evenimentul promite să fie unul memorabil atât pentru seniorii sărbătoriți, cât și pentru toți cei prezenți.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img