luni, 21 octombrie, 2024

Suspecți reținuți la Brașov în cazul unui geamantan cu cadavru in localitatea vasluiana Pungesti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Autoritățile au reținut doi suspecți în cazul de omor calificat descoperit în comuna Pungești, județul Vaslui.

În seara zilei de marți, 16 iulie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui și a Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au fost reținuți în municipiul Brașov doi suspecți, un bărbat în vârstă de 32 de ani și o femeie în vârstă de 27 de ani. Ambii sunt din comuna Pungești și se aflau în concubinaj.

Cei doi sunt bănuiți de implicare în decesul unui bărbat de 36 de ani din comuna Oncești, județul Bacău, al cărui cadavru a fost găsit într-un geamantan pe marginea unui drum sătesc din Pungești. Descoperirea macabră a fost făcută în seara zilei de 15 iulie 2024, în jurul orei 21:27, de către un localnic, care a alertat imediat autoritățile.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din cadre ale Poliției Municipiului Vaslui, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, sub coordonarea inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. De asemenea, procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a fost prezent pentru a supraveghea ancheta.

În urma investigațiilor preliminare, s-a stabilit că cei doi suspecți se sustrăgeau urmăririi penale, pe numele lor fiind emise mandate de aducere. Aceștia urmează să fie conduși și prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor.

Dosarul penal a fost deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, iar cercetările continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale decesului victimei și pentru a dispune măsurile legale necesare.

Autoritățile fac apel la cetățeni să ofere orice informație care ar putea ajuta la elucidarea acestui caz tragic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img