sâmbătă, 19 octombrie, 2024

Casă mistuită de flăcări în localitatea Grumezoaia, comuna Dimitrie Cantemir : Proprietar rănit, locuință distrusă complet – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un incendiu puternic a distrus complet o locuință din localitatea Grumezoaia, comuna Dimitrie Cantemir, în după-amiaza zilei de 10 septembrie, după ce o țigară aprinsă sau scrumul acesteia a declanșat flăcările. La fața locului au intervenit prompt pompierii de la Secția Huși, care s-au deplasat cu două autospeciale de stingere a incendiilor și mai mulți subofițeri, însoțiți de o ambulanță SMURD.

Când echipajele au ajuns la fața locului, casa era deja cuprinsă în totalitate de flăcări. Proprietarul, care se afla în afara locuinței în acel moment, prezenta arsuri de gradul 1 la nivelul feței și membrelor superioare. Acesta a fost preluat de echipajul EPA și transportat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” pentru tratament.

Locuința a fost complet distrusă, însă intervenția promptă a pompierilor a prevenit extinderea flăcărilor la o casă din apropiere, care era amenințată de foc.

Incendiul a fost cauzat de fumatul în interiorul locuinței, mai precis de o țigară aprinsă sau de scrumul acesteia, conform primelor concluzii ale anchetei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img