sâmbătă, 15 iunie, 2024

Corneliu Stinga câștigă un nou mandat de primar în Vetrisoaia, înfrângând categoric un contracandidat anonim și marcând o victorie categorică pentru PSD – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Comuna Vetrisoaia a ales ieri un nou capitol în istoria sa politică, votând pentru prima dată în ultimii 16 ani un primar al Partidului Social Democrat (PSD). Corneliu Stinga, actualul edil al comunei, a obținut un nou mandat, reușind să câștige cu un număr impresionant de 886 de voturi, adică 65,29% din totalul voturilor exprimate. Contracandidatul său, un anonim din partea Partidului Național Liberal (PNL), a strâns doar 368 de voturi, reprezentând 27,11% din opțiunile alegătorilor.

Victoria lui Corneliu Stinga a fost una clară și fără echivoc, în pofida încercărilor disperate ale oponentului său de a se victimiză și de a induce tensiune în rândul cetățenilor prin diverse canale de dezinformare. Alegătorii din Vetrisoaia au respins aceste tactici, demonstrând că preferă un lider cu experiență și rezultate dovedite în locul unui necunoscut fără susținere reală.

Rezultatul alegerilor subliniază încrederea solidă pe care comunitatea o are în Corneliu Stinga, apreciindu-i munca depusă în mandatele anterioare. Cetățenii au transmis un mesaj clar: preferă continuitatea și competența în administrarea locală, în detrimentul promisiunilor goale ale unui adversar lipsit de notorietate și credibilitate.

Corneliu Stinga a mulțumit locuitorilor pentru susținere și a promis să continue proiectele începute, precum și să inițieze noi programe pentru dezvoltarea comunei. În contrast, contracandidatul său a rămas în umbră, nereușind să câștige încrederea cetățenilor cu o campanie slabă și neconvingătoare.

Această victorie categorică reafirmă poziția lui Corneliu Stinga ca un lider incontestabil al comunei Vetrisoaia, pregătit să ducă mai departe proiectele de dezvoltare și să asigure un viitor mai bun pentru toți locuitorii săi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img