joi, 18 iulie, 2024

Cupa Jandarmeriei Vaslui la minifotbal – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În cadrul activităților dedicate aniversării a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui a organizat un campionat de minifotbal la care s-au înscris 8 echipe ce au reprezentat structurile de ordine publică, justiție și apărare din județul Vaslui. Câștigătoarea turneului a fost echipa Penitenciarului Vaslui.
Competiția s-a desfășurat vineri, 31 martie, iar la startul ei s-au aliniat echipe din cadrul Jandarmeriei, Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Penitenciarului Vaslui, Poliției Locale Vaslui și ale Unităților Militare din județ.
Câștigătoarea competiției a fost echipa Penitenciarului Vaslui care a trecut în finală de echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Locul III le-a revenit jandarmilor vasluieni care în finala mică au învins pe militarii din cadrul Unității Militare 01776 Huși.
Jucătorul turneului, care a înscris cele mai multe goluri, a fost desemnat atacantul Jandarmeriei Vaslui Ponea Eduard, iar premiul pentru portarul turneului i-a revenit lui Iacob Bogdan din cadrul Penitenciarului Vaslui.
Această competiție a fost organizată cu sprijinul Asociației Sportive ,,Dorobanțul”.
Jandarmeria Vaslui îi felicită în egală măsură pe toți participanții pentru dăruire, determinare și pentru că au demonstrat încă o dată faptul că întotdeauna camaraderia primează!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img