vineri, 2 iunie, 2023

Huseanca Ţacu Suhăreanu Alexandra Ioana vine în sprijinul comunității cu cabinetul MEDTACU, specializat în chirurgie vasculară – FOTO

Distribuie:

Publicat:

MEDTACU – Cabinetul de Chirurgie Vasculară, deschis în Huși de către medicul specialist in chirurgie vasculară, Ţacu Suhăreanu Alexandra Ioana, este locul unde locuitorii orașului pot beneficia de consultații medicale și tratamente pentru patologii vasculare.

Huseanca Ţacu Suhăreanu Alexandra Ioana a revenit în orașul său natal după absolvirea rezidențiatului la Iași și este acum medic specialist la Spitalul Municipal Moinești. Însă, nu a uitat de nevoile locuitorilor din Huși și împrejurimi, astfel că oferă servicii medicale în cabinetul său din str. Alexandru Ioan Cuza, bl. I10, sc. A, parter (vis-a-vis de Standuri).

Dacă simțiți durere sau disconfort la nivelul picioarelor, venele dvs. sunt mărite, umflate, nodulare sau răsucite în aspect, sau aveți picioare sau glezne umflate, puteți beneficia de serviciile medicale oferite de MEDTACU. Medicul specialist Ţacu Suhăreanu Alexandra Ioana are experiență semnificativă în tratarea pacienților cu toate tipurile de boli vasculare, inclusiv diagnostic, tratament medical și tehnici chirurgicale vasculare reconstructive.

MEDTACU oferă consultații de specialitate, ecografie Doppler venos și arterial, precum și tratamente minim invazive pentru varice. Dacă sunteți interesat să beneficiați de serviciile noastre, sunați la 0792554800 pentru a face o programare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img