vineri, 14 iunie, 2024

Ziua Alegerilor în Municipiul Huși : Prezență Crescută la Urne – 4.851 persoane au votat pana la aceasta ora – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, procesul electoral se desfășoară în municipiul Huși, județul Vaslui, cu o prezență surprinzător de crescută față de anii precedenți. Până la ora 14:30, datele oficiale arată o prezență de 16,29% la urne, un procent mai mare comparativ cu perioade similare din scrutinurile trecute.

Din cei 29.767 de cetățeni înscriși pe listele permanente și complementare, 4.777 și-au exprimat deja votul pe aceste liste. În plus, 74 de alegători au votat pe liste suplimentare, iar până acum nu s-au înregistrat voturi prin intermediul urnelor mobile.

În total, până la această oră, numărul votanților care au participat la scrutin se ridică la 4.851. Această prezență semnificativă sugerează un interes crescut al cetățenilor din Huși pentru procesul electoral din acest an, existând speranțe că până la închiderea urnelor, la ora 22:00, participarea va continua să fie robustă.

Autoritățile încurajează toți cetățenii să își exercite dreptul la vot și să contribuie astfel la consolidarea democrației printr-o prezență activă și responsabilă. Urmărim cu interes evoluția prezenței la urne și vom continua să oferim actualizări pe parcursul zilei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img