duminică, 28 aprilie, 2024

Acces Direct. Loredana își caută mama de mai bine de un an. Tatăl vitreg ar avea legătură cu dispariția misterioasă a femeii

Distribuie:

Publicat:

Loredana nu mai știe absolut nimic despre cea care i-a dat viață de mai bine de un an. Tânăra este convinsă că vinovat pentru dispariția misterioasă a mamei sale este chiar tatăl ei vitreg, concubinul femeii. Tânăra a lipit și anunțuri peste tot prin oraș, cu chipul mamei sale, însă bărbatul ar fi venit în urma ei și le-ar fi rupt.

Loredana este disperată, de mai bine de un an, deoarece nu își găsește mama. Femeia ar fi fost văzută pentru ultima oară chiar în casa concubinului ei, care i-ar fi făcut viața un adevărat calvar în ultimii ani.

Loredana își caută mama de mai bine de un an

Fiica femeii are în minte cele mai subre scenarii și suspectează că vinovat pentru dispariția mamei sale este concubinul femeii. Fata a semnalat dispariția mamei în cadrul emisiunii Acces Direct, iar principalul suspect ar fi tatăl ei vitreg.

Mai mult decât atât, tânăra a mărturisit că a visat-o de mai multe ori pe mama ei. În vis, femeia i-ar fi spus că nu poate fi găsită niciodată, deoarece este ”ascunsă bine”. Zile întregi de căutări, însă fără niciun răspuns.

Tânăra și-a pierdut speranța că o va mai strânge vreodată în brațe pe cea care i-a dat viață, însă vrea ca cel vinovat pentru dispariția femeii să plătească cu vârf și îndesat. Femeia în vârstă de 44 de ani ar fi fost omorâtă.

Loredana, îngenuncheată de durere, după dispariția mamei sale

Loredana se gândește de atunci la cel mai crunt scenariu, mai ales având în vedere că mama ei și-ar fi petrecut ultimele zile chiar în casa lui Valentin, concubinul ei. Femeia ar fi fost sechestrată în podul casei.

”Eu nu mai am nicio speranță, nimeni nu a mai văzut-o. Cred că mama este moartă. Valentin, el, concubinul. A sechestrat-o în podul casei. Era legată la mâini, la gură să nu țipe și la picioare. În casa concubinului, în pod. O lovea mereu, venea bătută, nu avea nici haine, a bătut-o, a gonit-o, a lăsat hainele la un vecin, cu tot cu buletin”, a povestit Loredana.

Pe de altă parte, Loredana a explicat că mama ei a fost amenințată de nenumărate ori de iubitul ei. Valentin i-ar fi spus femeii că dacă nu se întoarce acasă, va da foc casei în care locuiește Loredana.

Loredana a mers și a luat hainele mamei sale de la vecinul respectiv, însă de atunci nu mai are nicio veste despre mama ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img