vineri, 26 aprilie, 2024

Alina Gorghiu, REACȚIE la declarațiile Gabrielei Firea despre situația din PSD: Speră inutil. Mizeria va ieși însă singura de sub preș, doar că puțin mai tarziu

Distribuie:

Publicat:

Senatorul PNL Alina Gorghiu susține, referitor la situația din PSD și la acuzațiile Gabrielei Firea, că primarul Capitalei speră inutil că și alți social democrați vor lua atitudine privind conducerea partidului.

"O liotă de bărbați lași, oportuniști, sinecuriști și pupători de condur al domnului Dragnea în PSD-ul ăsta…cred că doamna Firea, pe care o consider în continuare un primar general neperformant, speră inutil că “că mai mulţi colegi din PSD se vor trezi şi vor lua atitudine” Mizeria va ieși însă singura de sub preș, doar că puțin mai târziu, iar PSD va fi istorie urâta", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Gabriela Firea a lansat, la sfârșitul săptămânii, o serie de atacuri la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, acuzându-l că este cel care ia toate deciziile în partid. De asemenea, Firea a susținut că ministrul de interne se folosește de serviciul secret al MAI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img