miercuri, 21 februarie, 2024

Andreea Liptak a ajuns milionara in dolari, dar provine dintr-o familie saraca: ”Mama mea a murit trista, cu o pensie de 750 de lei pe luna. Si ceapa as fi vandut, daca asta mi-ar fi ajutat familia!”

Distribuie:

Publicat:

Nu mai e un secret ca Andreea Liptak a ajuns milionara in dolari.

E clar ca Andreea Liptak a ajuns milionara in dolari. Fosta prezentatoare de la Pro Tv si sotul ei, Razvan Spiridon, au parasit acum cativa ani lumea televiziunii si au intrat intr-o afacere piramidala cu produse cosmetice de top, ajungand milionari in dolari. Pana sa ajunga aici, Liptak a traversat mai multe perioade grele. “Provin dintr-o familie simpla: tata – ospatar inca de pe vremea lui Ceausescu, mama a fost muncitoare in trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fara bunici si fara mama. Am terminat o facultate si apoi inca una, pentru ca am fost invatata ca daca ai carte, ai parte. Eram studenta la Stiinte Economice si m-am angajat la PROTV Arad in urma cu 20 de ani, ca sa imi castig existenta. Nu am mostenit nimic, ca nu am avut ce, doar bunul simt. 6 luni am muncit in PROTV fara un ban, pentru ca pe vremea aceea, mai intai demonstrai, apoi ti se dadea o sansa”, a postat Andreea Liptak. 

Andreea Liptak a ajuns milionara in dolari: "Banca ne-a acordat un credit" 

„Am fost chemata in Bucuresti dupa 3 ani de munca in redactia din Arad si am plecat, sperand la un salariu mai bun si o viata decenta. Am muncit 12 ore pe zi toata viata, mi-am cumparat impreuna cu Razvan o masina si un apartament cu 3 camere, cu credite in franci elvetieni. Stiti povestea, cred! Banca ne-a acordat un credit cu o rata de 65% din salariul nostru pe 30 de ani si apoi s-a scumpit francul de 3 ori si jumatate. Faceti calculul! A fost banca de vina? Dati-mi voie sa va spun ca nu m-a obligat sa imi fac credit. Cu atatea griji in jurul nostru, mama mea a intrat intr-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodata. Mama mea a murit trista, cu o pensie de 750 de lei pe luna. Toata viata ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodata sa primeasca ajutor de la noi. Vreti sa va spun de cate ori am intarziat plata intretinerii sau plata ratei la banca, pana ne-am redresat? De cate ori am platit dobanzi si penalitati la stat pentru ca nu am platit impozitele la timp, pentru ca nu stiam cum sa mai impartim banii?”, a continuat Andreea.

Andreea Liptak a ajuns milionara in dolari: "Am deschis o mica afacere, ca sa ne putem sustine" 

Se stie ca Andreea Liptak a ajuns milionara in dolari. “Cu un copil de 1 an si unul de 4 ani acasa, ne-am mai luat joburi in plus, am deschis o mica afacere, ca sa ne putem sustine. Ne-am lasat “recrutati” intr-o afacere de network-marketing, multi-level, ca sa putem supravietui ramanand etici-un model de business de care au fugit toti corporatistii din jurul nostru pentru ca le-a fost teama ca li se degradeaza imaginea si isi pierd statutul (inchipuit!). Mie nu mi-a fost rusine sa vand produse bune si nu imi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineata si am ajuns acasa la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Ma uitam in ochii fetelor mele (daca nu dormeau cand ajungeam acasa epuizata) si stiam ca intr-o zi o sa avem ceea ce meritam. Si ceapa as fi vindut, daca asta mi-ar fi ajutat familia! Ma intereseaza sa muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputatie.”, a mai scris Liptak.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img