luni, 29 aprilie, 2024

Antichitățile și produsele handmade – cadourile altfel, pe care le poți descoperi la Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Încă mai ai timp pentru a finaliza cumpărăturile de Crăciun pentru cei apropiați, iar dacă nu te-ai hotărât ce să le dăruiești, la Iulius Mall Iași vei găsi cele mai frumoase idei de cadouri! Anul acesta alege să oferi cunoscuților cadouri handmade, unice sau cu patina timpului, deoarece ai la dispoziție standurile cu produse handmade, dar și cele cu articole atent păstrate de către colecționari și anticari.

Obiectele lucrate manual sunt speciale, „prinzând viață” prin intermediul muncii artizanilor. Până pe 23 decembrie 2021, vizitează standurile special amenajate la parter, în zona hiper-farmaciei Dr.Max, din Iulius Mall Iași și alege dintre zecile de produse handmade, pentru a le oferi cadou celor dragi. Surprinde-i cu daruri tricotate, precum jucării de pluș, cu care cei mici vor putea împărți aventurile de zi cu zi, sau decorațiunile care vor înfrumuseța orice locuință și îi vor oferi un aer aparte. Dacă îți dorești să oferi bijuterii, vei găsi o varietate extinsă de culori și modele: brățări lucrate manual, cercei din lemn sau coliere unice. Cu siguranță, toate acestea îl vor scoate pe purtător din anonimat!

Dacă încă nu ai găsit cadoul perfect sau nu știi ce să cumperi, mergi la Iulius Mall Iași, în zona Koton de la etajul 1 și vizitează-i, până pe 24 decembrie, pe colecționarii ce au păstrat cu grijă obiecte care îți pot „povesti” despre anii ce au trecut! Antichitățile au un farmec aparte, ce oferă eleganță oricărui loc în care se află, motiv pentru care, reprezintă un cadou perfect pentru cineva drag sau o persoană ce are de toate și nu știi ce să îi oferi. Aici vei găsi, bine păstrate de către colecționari, obiecte precum ceasuri peste care au trecut o mulțime de ani, aparate de fotografiat ce au imortalizat vremuri de mult apuse, dar și o colecție impresionantă de pipe, potrivite unui gentleman. Toate acestea și multe altele te așteaptă să le descoperi povestea și să o transmiți mai departe!

Descoperă produsele cu o istorie aparte, dar și pe cele atent lucrate, la Iulius Mall Iași!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img