sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cine este Theo Rose, noul jurat de la Vocea României. Cum a ajuns să aibă milioane de vizualizări pe YouTube

Distribuie:

Publicat:

Filmările pentru Vocea României au început din nou, cu surprize impresionate pentru fanii acestei emisiuni. Printre jurați se numără și celebra Theo Rose, care a rupt piața muzicală în ultima perioadă. Artista este pentru prima dată în această postură și este foarte mândră de postul primit.

Theor Rose, noua surpriză de la Vocea României

Vocea României se pregătește pentru un nou sezon. Filmările au fost reluate, după ce pandemia de covid le-a intrerupt deja doi ani. Emisiunea este unul dintre cele mai iubite show-uri de la TV, iar fanii sunt nerăbdători să asculte cele mai bune voce și să participe la spectacole de Zile mari.

Una dintre schimbări a fost făcută în juriu. Printre jurați se numără acum și Theo Rose, celebra artistă și fostă concurentă la Bravo, ai stil!Celebrities. Vedeta este foarte fericită să facă parte din acest proiect și la fel și colegii săi. Ea va împarți scaunul cu Smiley, care abia așteaptă să vadă cum va fi experiența alături de una dintre cele mai bune voci din România.

“Am. Normal că am. Sunt foarte entuziasmat că reluăm Vocea în sfârșit, îmi era foarte dor. Și de colegii mei, de Tudor, de Irina, de Pavel. Sunt foarte entuziasmat pentru că e o treabă nouă pe care o fac: sunt cu Theo Rose pe scaunul dublu.

Theo, tânără si talentată

Theo Rose este artista momentului, care ocupă primele locuri în trendingul din România cu piesele ei. Are o voce specială, cu care a reușit să cucerească pe toată lumea si care i-a adus un succes formidabil.

Theo Rose a intrat în lumea televiziunii încă din 2014, atunci când a prezentat alături de Dan Bordeianu, emisiunea “KIDSing“, difuzată de Kanal D. Cântă de când se știe și îi este recunoscătoare surorii sale, interpretă de muzică populară, că a ajutat-o să își descopere talentul și să realizeze că poate cânta orice tip de muzică.

„Dacă sora mea nu m-ar fi învățat să cânt muzică ușoară, n-aș fi ajuns la primul festival. Dacă n-aș fi ajuns la primul festival, n-aș fi ajuns nici la ultimul, unde am fost descoperită de niște oameni care au investit în proiectul Theo Rose. Avem 14 ani atunci. Dacă nu i-aș fi întâlnit pe acești oameni, nu aș fi fost azi Theo Rose, nu aș fi scos primele piese și videoclipuri și atunci, evident, nu aș fi ajuns la televizor. Nu m-ar fi cunoscut toți producătorii de televiziune care să mă tot cheme pe la televizor, inclusiv la „Bravo, ai stil”. Și atunci n-aș fi ajuns să cânt manele. Dacă n-aș fi cântat manele, nu aș fi fost atât de cunoscută în online. Și atunci oamenii nu ar fi știut câte lucruri am eu de spus”, a mai spus Theo Rose.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img