luni, 29 aprilie, 2024

E.ON isi bate joc de zeci de vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Zeci de vasluieni s-au trezit pe intuneric fara sa fie notificati sa-si plateasca facturile la lumina si fara sa primeasca vreo factura. Astfel, aghiotantii EON au dat buzna la locuintele acestora si au sistat furnizarea. Revoltati din cauza bataii de joc practicata tot mai des de EON, oamenii au plecat sa achite facturile si sa ceara lamuriri. ” Am fost sunata de acasa ca un angajat al EON a venit la usa si a zis ca taie curentul lucru pe care l-a si facut.
N -am primit nici o instiintare de neplata, nici factura, nimic”, spune o vasluianca.

Zeci de vasluieni au luat ieri cu asalt casieriile E.ON Moldova pentru a-si plati facturile la lumina. Zelul clientilor singurului furnizor de electricitate din Moldova nu a venit din simt civic, ci a fost provocat de debransarile operate de EON fara vreo instiintare. „Am venit de dimineata, dar am plecat dupa numai o ora. Era o aglomeratie cumplita si calculatoarele de la casierie nu mai mergeau, asa ca m-am dus la serviciu si am revenit dupa-amiaza“, a povestit Maria, o alta vasluianca. Gheorghita Mihai este un alt cetatean nemultumit de modul de operare al E.ON.

„Mie imi vine factura o data la doua luni. Am tot asteptat sa primesc, dar nimic. Am ajuns la casierie si ce sa vedeti: li s-a blocat sistemul si am stat ca prostii la rand cu tot cu biletele de ordine in dinti”, povesteste omul. Cei de la EON le-au spus debransatilor ca au primit preavize si chiar le-au semnat, dar niciun client nu isi amintea asa ceva. Oamenii reclama acum ca au fost obligati sa achite si taxa de rebrabsare in conditiile in care nu primesc facturile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img