miercuri, 21 februarie, 2024

Locuintele ANL din municipiul Vaslui si-au primit noii chiriasi

Distribuie:

Publicat:

Tinerii vasluieni care si-au depus dosarul in vederea primirii unei locuinte sociale de tip ANL, au primit conform listei de prioritati aprobata in cadrul Consiliului Local Vaslui.

Potrivit autoritatilor locale, in acest moment, SC Locativa SRL, are la dispozitie o garsoniera si doua apartamente cu doua camere. Comisia sociala a analizat cu atentie toate dosarele titularilor care au reconfirmat criteriile de acces la data repartizarilor. Trei tineri care asteptau de cativa ani buni, s-au mutat in casa noua, datorita noilor repartizari.

In ceea ce priveste bugetul societatii Locativa SRL, peste 400 de mii de lei, reprezentand venituri ce si-au propus sa realizeze in acest an, cei sapte angajati de aici. Este practic vorba de veniturile aferente activitatii de inchiriere locuinte sociale, apartamente, ANL, apartamente cu chirie, taxe, eliberari acte si comisioane la rate apartamente.

Locativa SRL Vaslui are ca obiect de activitate „Administrarea fondului locativ si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta”, aflate in proprietatea municipiului Vaslui. La infiintarea societatii administratorul Nicu Palate a fost desemnat pe o perioada de 6 luni, iar mandatul a tot fost de atunci prelungit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img