duminică, 19 mai, 2024

Sucul minune pe care toti barbatii trebuie sa il consume

Distribuie:

Publicat:

Se poate spune fara a exagera ca rodia este un fruct minune. Este bogat in vitamine, antioxidanti, dar si calciu, potasiu si fier, de aceea este indicat sa il incluzi in alimentatia ta. Fie ca il consumi in stare naturala sau sub forma de suc, acesta iti va aduce numai beneficii.
Rodia are de trei ori mai multi antioxidanti decat orice alt aliment bogat in antioxidanti. Aceste substante ii confera rodiei abilitatea de a “lupta” cu bolile, cu efectele imbatranirii, cu distrugerea tesuturilor. Mai mult, rodia are putine calorii si o valoare nutritionala mare.
Consumarea sucului de rodie poate avea un impact foarte mare asupra sanatatii tale, imbunatatind activitatea aparatului cardio-vascular si reducand riscul de inflamatii sau cancer.

Beneficiile sucului de rodie pentru barbati
Sucul de rodie are efecte surprinzatoare asupra barbatilor. Cercetarile arata ca acest suc-minune actioneaza ca viagra naturala! Un studiu cu privire la efectele pe termen lung ale sucului de rodie realizat in 2005, a aratat ca disfunctia erectila este strans legata de radicalii liberi. Sucul de rodie, bogat in antioxidanti lupta impotriva acestora si, prin urmare, impotriva acestei disfunctii erectile.
De asemenea, studiile au aratat ca un pahar de suc de rodie pe zi poate incetini drastic dezvoltarea cancerului de prostata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img