luni, 29 aprilie, 2024

Cum a murit fratele lui Ștefan Bănică Junior? – Foto

Distribuie:

Publicat:

Familia lui Ștefan Bănică Junior a fost marcată de o dramă fără margini în urmă cu aproape două decenii. Doar apropiații știu toate amănuntele despre moartea fratelui vitreg al celebrului cântăreț. Vă reamintim că el și soția lui, Lavinia Pîrva, l-au numit pe fiul lor după unchiul său decedat. Cum a murit fratele lui Ștefan Bănică Jr.
 

Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a murit într-un accident rutier, produs în urmă cu 19 ani. Alexandru Silviu Bănică s-a stins fulgerător la vârsta de 25 de ani, după ce unul dintre prietenii săi a provocat un accident teribil. Tragedia a avut loc pe o stradă din sectorul 3 al Bucureștiului, după ce șoferul a scăpat mașina de sub control din cauza vitezei și s-a izbit puternic de un stâlp de beton.

În ciuda eforturilor făcute de medici, fratele lui Ștefan Bănică a murit la spital. Ştefan Bănică Junior şi Alexandru Silviu Bănică aveau o relație bună, iar fratele artistului era poreclit “Babanu”. Fratele artistului a fost înmormântat alături de celebrul său tată, care s-a stins în 1995, în Cimitirul Reînvierea din București. Ştefan Bănică Jr. şi Alexandru Silviu Bănică aveau același tată, dar mame diferite. Între ei era o diferență de vârstă aproape zece ani.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img